Nieuws

Betaalmethode CreditClick nu ook beschikbaar in Duitsland!

Webwinkeliers kunnen nu ook CreditClick aanbieden aan Duitse consumenten
Datum: 11 mei 2021

creditclick%20logo.png

De online betaaldienst biedt niet alleen consumenten in Nederland de mogelijkheid om op een verantwoorde en snelle manier gebruik te maken van een online krediet. Hiermee speelt CreditClick ook strategisch in op de behoefte van Duitse consumenten om bij online aankopen grotere uitgaven te financieren. Met CreditClick in jouw webshop vergroot je vanaf nu niet alleen je bereik en conversie in Nederland, maar ook in Duitsland!

JeroenBosch_Creditclick.png

Jeroen Bosch van Rosenthal, CEO van CreditClick:

We zijn buitengewoon trots om samen met onze partner Hanseatic Bank de lancering van CreditClick in Duitsland aan te kondigen. Dit bevestigt onze strategie om een pan-Europese betaalmethode te worden.

Door CreditClick als extra betaalmogelijkheid aan te bieden kunnen (web)winkeliers gemiste verkopen voorkomen en dat zonder extra kosten. Dit is mogelijk doordat inkomsten van CreditClick afkomstig zijn uit afgesloten consumentenkredieten. Met deze gespreid betaalmethode hoeven klanten niet direct het volledige bedrag te betalen, maar kunnen ze dat via automatisch incasso in termijnen doen en met een specifiek gekozen maandbedrag.

Hanseatic-Bank_logo.png

Verwerking van CreditClick betalingen

CreditClick fungeert als schakel tussen de kredietverstrekker en webshops. Het is de eerste achteraf betaalvorm die geheel gratis is voor (web)winkeliers. De betaalmethode stelt real-time online kredieten beschikbaar aan klanten. Dankzij het proces dat CreditClick hanteert, verhogen webshops conversie zonder additionele kosten of risico’s. In Duitsland is Hanseatic Bank verantwoordelijk voor het financieringsproces. Dat wil zeggen: van de acceptatie tot de afwikkeling van een CreditClick betaling. Voor zowel Nederland als Duitsland worden CreditClick transacties verwerkt door Payment Service Providers zoals PAY.

Heb je behoefte aan meer informatie over CreditClick?

Met CreditClick in jouw webshop geef je jouw klanten extra koopkracht wat leidt tot conversieverhoging én herhalingsaankopen. Wil je meer weten over het integreren van CreditClick of één van onze andere gespreid betaalmethoden in jouw webshop? Neem dan contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze sales specialisten helpt jou graag verder.

Laatste nieuws over PAY.

De disputen ondersteuning van PAY.
Lees meer
PAY. Amsterdam is verhuisd!
Lees meer
PAY. is de Preferred Technology Partner voor Shopware 6
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.