Nieuws

Bancontact neemt afscheid van Mister Cash

Bancontact neemt afscheid van Mister Cash

De Belgische marktleider op het gebied van (online) betalen, Bancontact / Mister Cash, verandert zijn officiële naam in Bancontact. Deze naam is helder en duidelijk: precies zoals ‘het nieuwe betalen’ moet zijn.

De betaalmethode ging al langer door het leven onder de naam ‘Bancontact / Mister Cash’. Gisteren werd bekendgemaakt dat we afscheid kunnen nemen van Mister Cash, omdat de naam wordt vereenvoudigd naar Bancontact. De naamswijziging gaat tevens gepaard met een opgefrist logo in een strakker design.

meer informatie over Bancontact

image

Bancontact via Pay.nl

Pay.nl is al jaren de goedkoopste aanbieder van Bancontact. Voor iedere ondernemer die ook producten verkoopt in België is deze betaalmethode onmisbaar. Met 1,31 miljard transacties in 2015 is Bancontact de populairste betaalmethode in het land. Dat wordt bevestigd door marktonderzoek (december 2015), waar Bancontact van alle betaalmethoden het hoogst scoorde op het gebied van gebruiksgemak, snelheid en veiligheid.

Aanpassen naam en logo in uw website

Als ondernemer zult u weinig merken van deze naamsverandering; de functionaliteiten blijven tenslotte hetzelfde. Wel adviseert Pay.nl om de wijziging van de naam en het logo ook zo snel mogelijk door te voeren in uw webshop. Zo laat u aan uw klanten zien dat u op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de betaalwereld!

Moet ik nu iets doen?

Uiteraard heeft Pay.nl in al haar systemen de naamswijziging doorgevoerd. Als u gebruik maakt van een standaard plugin hoeft u hier dus niks aan te doen. Maakt u gebruik van een plugin waarbij u handmatig namen invoert? Dan gaat deze verandering niet automatisch en dient u zelf Bancontact/Mister Cash wijzigen in Bancontact. Ook als u onze betaalmethoden via de SDK of de API heeft geïntegreerd en namen of logo’s hardcoded in uw implementatie heeft staan, dient u de nieuwe naam en het logo hier aan te passen.

Activeren?

Heeft u Bancontact nog niet geactiveerd als betaalmethode in uw webshop? Wilt u meer weten over Bancontact of een van de vele andere betaalopties van Pay.nl? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak kennis met Pay.nl in het gratis Pioneer Pakket. Via uw Admin Panel kunt u Bancontact met een paar klikken activeren!

Probeer Pay.nl gratis

Gerelateerd nieuws

Persbericht: Pay.nl is acquirer van Bancontact
Lees verder
Betalen vanuit België nog eenvoudiger
Lees verder
Direct refunden van Bancontact betalingen
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.